BEKIJK DE OLIGHT S1

Olight S1 Baton

Nieuw in het Olight assortiment is de Olight S1 Baton. Deze zaklamp is de kleinste door Olight geproduceerde LED-zaklamp ooit. Doordat hij maar 6,1 cm lang is en een diameter van 2,1 cm heeft is hij ideaal om overal mee naartoe te nemen. De S1 Baton is de opvolger van de S10 Baton en is met maximaal 500 Lumen bijna 2 keer zo fel als zijn voorganger. De S1 Baton is voorzien van een Turbo, High, Mid, Low stand en naast zijn stroboscoopstand is deze ook nog eens voorzien van een moonlight stand. Bij deze stand geeft hij slechts 0.5 lumen en gaat hij tot 360 uur mee.

Olight S1 Baton

De S1 Baton is uitgevoerd met een lanyard aansluiting en een sterke magneet aan de achterkant waarmee hij gemakkelijk bevestigd kan worden aan bijvoorbeeld een stalen balk. Ook heeft deze zaklamp een clip aan de zijkant zitten waardoor hij gemakkelijk aan uw riem bevestigd kan worden. Zo heeft u de handen vrij om te kunnen werken. Ook is de Olight S1 voorzien van een timer waarmee je kunt instellen dat de zaklamp na 3 of 9 minuten automatisch uitschakelt.

Olight S1 Baton

De S1 Baton is gemaakt van roestvrijstaal met een handgreep van Aviation Titanium en is onderdompelbaar in water. De S1 Baton is voorzien van een Cree XM-L2 CW Led welke een maximaal bereik heeft van 110 meter en een maximale lichtopbrengst van 500 lumen. Ook is deze Olight zaklamp weer uitgerust met een memory chip, zodat wanneer je de zaklamp aanzet hij de laatst gebruikte stand weergeeft.

Geplaatst in de categorie Uitrusting door

RL Sales